Szuper autós játékok

autós játékok


Veszélyes autós
Veszélyes autós

Autós játékunkban az a feladatod, hogy kocsidat navigálva kijuss a labirintusból és az akadályokat néha ki kell lőnöd.

Kis taxi
Kis taxi

Fuvarozz a kis külvárosi taxival,szedd össze az utcán integető stopposokat,akik a taxira várakoznak és természetesen fizetnek is a fuvarért!

Rendőrös verseny
Rendőrös verseny

Rendőrségi autóval kell ezen a rendkívül nehéz pályán végig menned borulás nélkül és a jutalmakat is össze kell gyűjtened.

Mercedes drift
Mercedes drift

Drift verseny vár rád amennyiben ezt a játékot választod, ülj be a mercedes volánja mögé és driftelj a havas pályán!

Milliomos verseny
Milliomos verseny

Próbáld ki magad a gazdag milliomos emberek járgányaiban,szerezz bajnkoságokat és nyerd meg az első helyeket!

Autós parkolás
Autós parkolás

Nagyon szórakoztató autós játék melyben az a dolgod, hogy leparkold a gyönyörű kocsikat az előre kijelölt helyekre.

3D verseny télen
Téli 3D verseny

Próbáld ki a téli havas pályák 3D grafikus elemeit,versenyezz a csúszós pályákon sűrű hóesésben kiváló sportkocsikkal!

Autóvezetős játék
Autóvezetős játék

Teljesítsd a rutinos feladatokat az általad kiválasztott mentorral és feladatokkal,anélkül hogy bárhol balesetet okoznál!

Akciós autós játék
Akciós autós játék

Ebben a játékban egy bmw sofőrje lehetsz és a feladatod az, hogy elkerüld az utadba kerülő akadályokat és felszedd a jutalmakat!

Chase 2000
Chase 2000

Száguldj az országúton piros autóddal és igyekezz épségben beérni a célba és ezt úgy teheted meg, hogy elkerülöd az akadályokat!

Klasszikus és Egzotikus
Klasszikus és Egzotikus

Klasszikus autóval végig száguldanod a városban és ki kell ütnöd a kijelölt kocsikat és ehhez sok sikert kívánunk neked ehhez a feladathoz!

Monster Mustang
Monster Mustang

A játék elején el kell döntened milyen színben pompázzon az autód és ezután már mehetsz is az akdályokkal teli pályán és gyűjtheted a csillagokat.Őrült Monster
Őrült Monster

A játék elején döntened kell, hogy terepjáróval vagy tankkal mész végig a pályákon ahol még a jutalmakat kell gyűjtened.

Veszélyes verseny
Veszélyes verseny

Miután beültél autódba már indulhatsz is és gyűjtheted a pénzt, de vigyázz ne üsd el a gyalogosokat és kerüld az autókkal történő ütközéseket!

Menő 3D Autós Játék
3D szuperkocsik

3D szuper luxusautókkal és sportkocsikkal versenyezhetsz,a legkülönbözőbb egzotikus,de akadályokkal teli pályákon.

Drift versenyző
Drift versenyző

A játékban többféle pályán kell driftelve végig menned és közben ügyelned kell arra is, hogy riválisaidat legyőzve elsőként érj célba!

Formula 1 bajnoki futam
Formula 1 futam

A bajnoki cím a formula 1 száguldó játékos cirkuszában nagyon sokat jelent,amiben most te is részese és nyertese lehetsz!

3D versenyzés
3D versenyzés

3D autós játékunkban némileg lepukkant autóval kedvedre száguldozhatsz a városban, de persze azért arra figyelj hogy ne ütközz senkivel!

3D Off Road
3D Off Road

3D autós játék melynek segítségével egy nagyon izgalmas terepversenyen indulhatsz és küzdhetsz az első helyért terepjáróddal!

3D Forró abroncs verseny
3D Forró abroncs verseny

Fantasztikus 3D versenyen vehetsz részt és küzdhetsz riválisaid ellen az első helyért és a nagy sebesség hatására az abroncsok is felforrnak.

Autós bemutató
Autós bemutató

Autós bemutatón kell részt venned ebben a játékban, de először ki kell választanod egy autót amivel megmutathatod mennyire jó autós vagy.

Autóverseny bajnokság
Autóverseny bajnokság

A pálya ahol versenyezni fogsz a hegyekben található és amint kiválasztottad a karaktert és az autót már el is kezdheted versenyzői karrieredet.

A drift királya
A drift királya

Indulj el ezen a versenyen, érj elsőként célba de arról ne feledkezz meg, hogy pontokat kapsz azért ha a kanyarokban driftelsz!

Transformer kamion
Transformer kamion

Transformer kamionnal kell végig menned ezen buckás pályán és közben nagyon kell figyelned arra, hogy a rakomány a platón maradjon!

Légy üdvözölve az autós játékok oldalán, ahol nincsenek korlátozások, szabadon száguldozhatsz és kóstolhatsz bele az autózás nagyszerű élményébe, vegyél részt versenyeken és mutasd meg mindenkinek hogy benzin folyik az ereidben! A gyűjteményben csakis válogatott magas színvonalú játékok találhatóak ezeket szerkesztőink a könnyű áttekinthetőség érdekében ellátták magyar nyelvű leírásokkal azért hogy semmi se gátolja felhőtlen szórakozásodat, ráadásul azokat amelyek igazán megtetszenek neked még barátaiddal is megoszthatod a közösségi portálokon, tehát minden adott a kiváló időtöltéshez és ezt még csak fokozzák a változatos kategóriák. Belőled is remek buszos válhat ha kitartóan gyakorolod a szűk utcákon történő manőverezést, és ha téged kifejezetten csak a termetes járgányok érdekelnek akkor vegyél részt az igazán nagy izgalmakkal járó tűzoltós kalandokban ahol garantáltan nem fogsz unatkozni hiszen át kell száguldanod a városon ütközés nélkül, a helyszínen pedig már a tűz eloltása lesz a feladatod. Egy kicsit nyugodtabb körülmények között találod magad ha inkább kamionos szakmát választasz bár a rakomány célba juttatása is nagy felelősséggel jár ráadásul most néhány nehézség is utadat állhatja ugyanakkor pont ettől lesz érdekes a megbízás. Amennyiben monster rajongó vagy akkor számolnod kell azzal hogy sok akadályon kell az óriás kerekű monstrumoddal keresztül menned, válaszd meg jól a sebességedet és akkor problémamentesen érheted el a célt! A rally versenyek ideálisak lesznek számodra ha odavagy az olyan versenyekért ahol a pálya sok meglepetést tartogat és teljesen kiszámíthatatlan hogy milyen terepen kell átverekedned magadat a kocsiddal. Sima aszfalton gurulhatsz amennyiben egy parkolót választasz az autózás helyszínéül és parkolós feladatokat próbálsz meg tökéletesen végrehajtani koccanás nélkül. Irány a garázs amennyiben szeretsz szerelni és varázsolj a hétköznapi átlagos autókból látványos verdákat amelyeket mindenki megnéz az utcán, legyél te a legjobb autó tuningos a környéken! De ha adrenalin függő vagy akkor indulj el driftes versenyeken ahol kedvedre csúsztathatod az autódat a kanyarokban, sőt kötelező is amennyiben nyerni akarsz. A terepjárós megmérettetések szintén jó döntés ha olyan vagy aki kedveli a kihívásokat és bátran végig száguld az úttalan utakon. Nagyon izgalmas az a feladat is ami a városban vár rád, mert forgalomirányítós munkát kell ellátnod és biztosítanod kell hogy a zsúfolt kereszteződésben az autók gördülékenyen haladjanak és ne legyen se dugó se türelmetlen sofőr! De hogyha unod már a város állandó zaját és egy csendes helyen akarsz kocsikázni akkor gurulj be kocsiddal egy parkolóhelyre, mert ott zavartalanul csinálhatod végig a parkolós küldetéseket, de legyél óvatos mert nem szabad sem a te sem a mások autóját összetörnöd! Még további játékos kategóriák állnak rendelkezésedre a játékoldal és a játék oldalakon ahol a kínálat folyamatosan bővül. Jó szórakozást kívánunk!Copyright:www.autosjatek.com 2008-2014