autós játékok


Online Autós Játékok Ingyen - www.autosjatek.com


Használati feltételek:

Ez az autós játékoldal kifejezetten autóbarát látogatóknak készült,sok munkával és szerkesztői kitartással minden korosztály számára.Ahhoz,hogy a www.autosjatek.com fődomain és annak aldomain oldalait használod,érdemes elolvasni milyen feltételeket szabtak a szerkesztők a weboldal használatához. A www.autosjatek.com megalapozott autós játékoldal egyik alapelve a kényelmes szórakoztatás és a biztonságos,gyors működés.Ezt elérni nagyon nehéz,a webmesterek és adminisztrátorok egy ügyért dolgoznak és harcolnak a hamis oldalak és linkek ellen,amik tönkretehetik az oldal nevét és annak értékes tartalmát,látogatóinak számát pedig elveszítheti. Ezért feltételeket szabtunk az oldal használatához,hogy az új és visszatérő vendégek elégedettsége ne romoljon,a látogatói szám pedig gyarapodjon. A látogatói szám alapján tudjuk felbecsülni egy oldal értékét,hiszen minél több látogató van,annál értékesebb az oldal,és van esélye a mai weboldalak versenyében nap mint nap.

Az autós játékoldalak használatával elfogadod a használati feltételeket:

Az oldalunkon megjelenő hírek, cikkek, letöltések, reklámok, linkek és minden, amit itt a www.autosjatek.com és annak aldomainjein találsz mind "olyan amilyen" és nem tudunk garanciát vállalni értük semmilyen módon. Szintén semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni a weboldal használata során felmerülő esetleges problémákért! A szolgáltalás szinén "olyan amilyen", vagyis nem tudunk garanciát vállalni arra sem, hogy folyamatosan elérhető, vagy hibamentesen használható lenne az oldal.

A weboldal a céljainak megfelelően használható, tehát tilos annak bármilyen számítógépes támadása, vagy illetéktelen hozzáférése!

Az oldal és annak bármilyen szolgáltalása saját felelősségre használható!

Elfogadod, hogy az oldalon statisztika mérés történik, ennek megfelelően statisztikai adatgyűjtés történhet a weboldal látogatóiról. A weboldalon található reklámok szolgáltatói szintén gyűjthetnek egyes adatokat a látogatókról és szokásaikról.

A Google adatvédelmi irányelvek elolvasása és megtekintése.

A weboldalunk használatára vonatkozó feltételek válozhatnak, így érdemes esetenként átolvasni, mivel ha nem tartod be ezen feltételeket nem vagy jogosult a weboldal használatára!

Köszönjük.